Student i Malmö

Som bekant har jag flängt runt i världen en hel del. Tänkte med tiden också hinna summera lite kring olika platser som jag bott eller besökt. En stad som jag bodde i tre år är fantastiska Malmö! Ett mångkulturellt centrum där människor från hela världen möts. Malmö passade mig perfekt.

Malmö studenthus

Detta var en tid i mitt liv då jag studerade datavetenskap och levde ett ”riktigt” studentliv. Jag hade boendet via Malmö studenthus och jag trivdes väldigt bra. Helt OK lägenheter till bra pris. Boendet från Malmö studenthus gjorde att jag lärde känna väldigt många (en del har jag faktiskt kontakt med fortfarande) och jag trivdes bra med mitt boende. Fördelen med att bo i boende som Malmö Studenthus är att man lär känna väldigt mycket folk för man bor så nära inpå. Avskilt men med möjligheter att verkligen lära känna människor. Detta passade mig perfekt då jag inte kände så många i Malmö. Så är ni utefter studentboende i Malmö vill jag rekommendera Malmö Studenthus. Läs gärna mer om malmö studenthus

Där bodde jag ett par år och stormtrivdes som sagt. Malmö har verkligen allt och lite till. Närheten till Köpenhamn bidrog också förstås. Spenderade en hel del helger i Köpenhamn och det tog verkligen inte lång tid från Malmö central. Så det blev både fest och kulturella besök i Danmarks huvudstad.

Ser jag tillbaka på Malmö-tiden så är det definitivt en stad som jag hoppas att kunna återvända till. Man vet inte heller, kanske bor man i Malmö igen i framtiden. Malmö är en avslappnad stad som passar mig perfekt och har ni inte varit där rekommenderar jag ett besök. Det finns definitivt något för alla smaker och önskemål.

Malmö, Skånes pärla (Gillar förresten deras slogan, ”Har du sett Malmö, har du sett världen”.) Dock med en Skånsk brytning förstås! Finns ingen bättre dialekt enligt mig 🙂