Underbara London!

En stad i världen som jag spenderat väldigt mycket i är London. London är en helt underbar stad och här har jag både bott en längre tid men även besökt under weekendresor åtskiliga gånger. Och jag blir aldrig besviken. Varje gång jag besöker London hittar jag nya härliga egenskaper hos staden. Tänkte nämna lite vad jag älskar med London.

Marknader i London. Marknader är något jag uppskattar väldigt mycket oavsett vilken stad jag besöker. Men london har riktigt schyssta marknader av olika slag. Alltifrån från ”allmäna marknader” till mer nischade marknader som tex vintage marknader. Riktigt bra utbud av vintage prylar och här kan man verkligen göra fynd. Så är du i London rekommenderar jag att besöka någon av de många marknader som finns där. Marknader i London kommer göra ditt London besök till det lilla extra 🙂

Som fotbollsfantast har London ett STORT utbud att erbjuda. Fotboll i London är gigantiskt och flertalet klubbar spelar i höga divisoner som tex Chelsea och Arsenal. Gå på fotboll när du väl är London. Du kommer inte bli besviken. Det enda är att det kan vara svårt att få fotbollsbiljetter London. Ska ni se tex Chelsea eller Arsenal så kan det vara svårt att få biljetter och/eller så kan de kosta väldigt mycket. Men stämningen är lite utöver det vanliga som man tex ser i Sverige. Fotboll i London engagerar och stämningen på matcherna få hela arenan att gunga. Det går att fixa fotbollsbiljetter genom olika företag som löser hela denna biten åt er. Detta innebär att ni löser hela fotbollsbiljett frågan men mot en extra avgift givietvis. Men detta är ett smidigt sätt att få biljetter till fotboll i London.

London har även ett mycket aktivt och omfattande publiv som jag också vill tipsa om. Besök mysiga och historiska pubar som erbjuder stort utbud av goda öl. Detta hör till när man besöker London. Missa inte pubarna. Ska försöka lista lite pubar i London som jag rekommenderar. Det finns många och jag ska försöka skriva en rad eller två om dessa. Jag har lyckats beta av en hel del nämligen.

London är något som jag kommer skriva om er här i resebloggen efterhand. Staden har så galet mycket att erbjuda och det kommer jag inte kunna lista i endast ett inlägg likt detta. Men nu blev det lite om marknader och fotboll i London iallafall. Nästa inlägg om London kommer fokus vara lite mer allmänt om hur man anskaffar biljetter till olika evenemang och attraktioner. Det kan vara lite omständigt att fixa själv men det finns lösningar på detta.

Har du inte besökt London ännu så rekommenderar jag dig att planera in ett besök snarast. Du kommer inte bli besviken. Staden har något för alla. Låter klyschigt men tro mig, i detta fallet stämmer detta. Kommer även publicera en del länkar till sidor om London som kan underlätta när ni planerar er Londonresa. Just när man besöker en storstad så kan det vara bra att planerat ditt besök något. Så hinner du få ut så mycket som möjligt under resan. Om det är det du önskar det vill säga.