Tjäna pengar till laget

 

Att tjäna pengar till laget kan vara både enkelt och roligt på samma gång. Tjäna pengar till laget kan man göra på olika sätt och ett av sätten är att sälja produkter från ett företag, för att sedan ta en del av vinsten till sitt eget lag. Nu börjar det ju närma sig sommar så vad är bättre än att sälja grillsaker och tillbehör till grillen?

Nu finns det företag som säljer produkter till grill och tillbehör till grillen vilket är lite utöver det vanliga. Som lag så kan man då sälja dessa produkter och tjäna pengar till laget så att man kan göra något roligt i slutet av säsongen. Pengarna kan gå till en resa för laget eller kanske till en rolig julfest. Ofta brukar lag och föreningar sälja saker som kläder, godis eller bakverk, att sälja grilltillbehör sticker då ut lite ur mängden.

Du kan tjäna pengar till laget genom att sälja tacokit, grillsåser och senap och ketchup. Det är bara att gå in på företagets hemsida för att sätta igång och börja att sälja. På hemsidan finns all information om hur du kommer igång och börjar sälja, hur du får produkterna till dig och vad din förtjänst blir. Givetvis är det baserat på hur mycket laget säljer hur mycket som kommer in till lagkassan i slutet. Det finns lag som har tjänat över 20.000 kronor på att sälja dessa produkter.
tjäna pengar till laget
Hemsidan bjuder också på en liten film som introducerar själva idén med att sälja produkterna. Det ska vara snabbt och enkelt, och erbjuda ett lag chansen att få in lite extra pengar till lagkassan. Det är ett bra sätt att tjäna pengar till laget och samtidigt få en bättre gemenskap även utanför planen.
Så om ni som lag känner att det är dags att tjäna ihop pengar till en avslutande resa med, eller någon annan rolig aktivitet, så tveka inte att skriva upp er på företagets hemsida. Sommaren ligger framför och då är det dags att börja grilla. Det borde alltså inte vara så svårt att få dessa produkter sålda.